Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer infoSluiten

Het laatste nieuws van Leybaert Wines

14 / 06 / 2018
Zomerperiode 2018
Beste wijnliefhebber,
Genieten jullie ook zo van die heerlijk lange en gezellige zomeravonden? Een fris bubbeltje of een verkoelend glas wit en rosé is dan vanzelfsprekend een must! Onze selectie in de winkel verandert daarom voortdurend en het assortiment aan rosé en witte wijn is uitgebreid speciaal voor deze periode van het jaar. Voor ieders voorkeur kunnen we een topper aanbieden aan een interessante prijs. Wij blijven gedurende de hele zomerperiode open voor u, hou wel rekening met enkele sluitingsdagen tussen 9 en 21 september.
Geniet alvast voor de volle 100%!
01 / 06 / 2018
Opendeurweekend 9 en 10 juni
Op 9 en 10 juni hebben we iets te vieren! De winkel van Leybaert Wines in Hoogboom Kapellen bestaat 2 jaar en we zwieren onze deuren open om ieder van jullie te bedanken. Lekkere wijntjes worden dat weekend gecombineerd met een kunstige vernissage en tentoonstelling in de degustatieruimte. Zaterdag binnen de normale openingsuren (11u-18u30) en zondag tussen 12u en 18u. Tot dan...
02 / 05 / 2018
Events deze lente! Dorpsdag 27 mei en opendeurweekend 9/10 juni!
U komt ons deze lente op verschillende leuke evenementen tegen. Het eerstvolgende dat u zeker moet optekenen in de agenda is de dorpsdag van Kapellen op zondag 27 mei. We zullen u die dag verwennen met een heerlijk glas wijn of bubbels in onze zomerse bar! Hou ook 9 en 10 juni vrij want dan bestaat Leybaert Wines 2 jaar en zwieren we onze deuren open om ieder van jullie te bedanken. Lekkere wijntjes worden dat weekend gecombineerd met een kunstige vernissage en tentoonstelling in de degustatieruimte. Tot snel!
28 / 03 / 2018
Bestellingen lentedegustatie
Gedurende het hele weekend konden we genieten van heerlijke wijntjes en gelukkig ook van het leuke lenteweer. De sfeer was top en vooral jullie waren weer in grote getalen aanwezig, ontzettend bedankt daarvoor! U zal eerstdaags door ons team gecontacteerd worden ivm de geplaatste bestelling. Bij het zelf ophalen van uw wijn geniet u van 5% extra korting op de niet-promotiewijnen en voor leveringen spreken we een gepast moment af. We nemen in ieder geval ook al jullie bevindingen mee in het verder samenstellen van onze wijnkaart. Tot snel!
22 / 03 / 2018
Grote lentedegustatie 24 en 25 maart! Iets om naar uit te kijken!
De lentedegustatie is het uitgelezen moment om op zoek te gaan naar de perfecte wijn voor de communie of het lentefeest van je kinderen. Staan er al enkele familiefeesten op het zomerprogramma? Kom dan wegdromen bij een smaakvol glaasje zuiderse wijn, enkel de zon hoef je er nog bij te denken... Er staan 29 heerlijke nieuwe wijnen op de kaart en er gelden gedurende het ganse weekend superpromo's! Ook bestellingen die ons bereiken voor zondagavond 22u genieten van dezelfde gunstige voorwaarden. Tot snel alvast!
19 / 01 / 2018
Grote lentedegustatie op 24 en 25 maart 2018!
Dit is het uitgelezen moment om de wijnen uit te kiezen voor communies en lentefeesten! Onze zoektocht naar nieuwe en (h)eerlijke producten gaat onverminderd verder en wij presenteren jullie dat weekend alvast een geweldige collectie aan wijnen en delicatessen. Ook de verrassende vermouths zullen van de partij zijn. De formule is gekend: meer dan 100 geopende wijnen die kunnen gedegusteerd worden in een ongedwongen en familiale setting. Breng je vrienden, familie en buren mee en laat ze kennismaken met onze mooie producten. Er staan 29 nieuwe wijnen op de kaart en er zijn superpromo's gedurende het ganse weekend. Ook bestellingen die ons per mail bereiken voor zondagavond 22u genieten van dezelfde voorwaarden. Tot snel alvast!!
18 / 10 / 2017
Herfstdegustatie 2017, 21 en 22 oktober
Wat is het weer een leuk assortiment geworden... Bubbels in promo, Canada als nieuw wijnland, ronkende Franse namen... Leybaert Wines doet er weer alles aan om van de herfstdegustatie een geslaagd evenement te maken! U kan 104 wijnen proeven en beoordelen gedurende het ganse weekend van 21 en 22 oktober. Het hele team is aanwezig om op uw vragen te antwoorden en samen gaan we op zoek naar uw favoriet. Ook de thuisblijvers kunnen genieten van dezelfde promo's indien hun bestelling ons bereikt zondagavond 22/10 voor 22u. Parkeren kan bij glashandel Nuyens tussen nr 163 en 165. Tot over enkele dagen!
17 / 08 / 2017
Jaarlijks verlof en herfstdegustatie 21/22 oktober
Gedurende de hele zomerperiode is Leybaert Wines geopend. Ook tijdens de werken aan de Hoogboomsteenweg zijn we bereikbaar! Na de zomer is de zaak gesloten van 17 september tot en met 2 oktober maar blijven we per mail/webshop beschikbaar. Een bezoek aan de winkel is een heuse ontdekkingsreis. Naast 300 wijnen en spirits kan je bij ons terecht voor een grote keuze aan heerlijke en smaakvolle delicatessen met zowel hartige als zoete ingrediënten. Noteer ook alvast 21 en 22 oktober in je agenda voor onze jaarlijkse herfstdegustatie waar u het overgrote deel van onze wijnen kan degusteren. Geniet alvast nog van de laatste zomerweekjes!