Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer infoSluiten

Het laatste nieuws van Leybaert Wines

05 / 07 / 2017
Zomerperiode 2017
Gedurende de hele zomerperiode is Leybaert Wines geopend! Een bezoek aan de winkel is steeds een heuse ontdekkingsreis. Naast 300 wijnen en spirits kan je bij ons terecht voor een grote keuze aan heerlijke en smaakvolle delicatessen met zowel hartige als zoete ingrediënten. Deze zomer doen wij ook mee aan de Zomeractie van 'Beleef Kapellen' en 'Citie' waarbij er voor duizenden euro's aan prijzen te winnen zijn. Geniet van de zon en vergeet niet: 'A meal without wine is called breakfast'!
12 / 05 / 2017
1 jaar Leybaert Wines-The shop! 10jaar online!
Beste wijnliefhebber,

Leybaert Wines bestaat 10 jaar online en sinds 1 jaar is er de winkel in Hoogboom-Kapellen. Wat klein begon is ondertussen uitgegroeid tot een handige webshop én de prachtige winkel met meer dan 300 wijnsoorten en heerlijke delicatessen… Ieder van jullie willen we bedanken voor het vertrouwen en dat gaan we vieren! Kom langs tijdens het weekend van 10 en 11 juni en geniet in de tuin van een heerlijk glas wijn met een hapje. Speciaal voor deze verjaardagsmaand zullen er geweldige promoties zijn en wie weet kan je zelfs inspiratie opdoen voor een cadeau voor vaderdag.

Zaterdag open van 11u tot 18.30u
Zondag open van 11u tot 17u
Tot dan!
28 / 03 / 2017
Afhalen bestellingen degustatieweekend
De weergoden waren ons gunstig gezind en overgoten ons degustatieweekend met een stralende zon. Er werd geproefd, vergeleken en vooral genoten in de tuin van de zaak. Indien u besteld heeft, zal u gecontacteerd worden of u de wijnen zelf wenst op te halen om te kunnen profiteren van 5% extra korting op de niet-promotie wijnen. Levering aan huis is eveneens mogelijk. Wij zetten onze zoektocht naar lekkere producten verder en zien elkaar snel terug! Bedankt voor het vertrouwen! Mvg, Niels Leybaert
20 / 03 / 2017
Lentedegustatie 2017, 25 en 26 maart
Dit weekend is het zo ver. Meer dan 100 open flessen, meer dan 45 promoties en vele nieuwigheden die te ontdekken zijn! Het hele team van Leybaert Wines staat u met deskundige raad bij om de perfecte wijn uit te kiezen voor uw evenement. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen. Bestaande klanten ontvangen enkele dagen voor de degustatie een proeflijst met alle specificaties. Laat uw gegevens achter indien u nog niet in ons bestand staat en dit ook wenst te ontvangen. Hou zeker ook onze website in het oog voor verder nieuws.
26 / 01 / 2017
Lentedegustatie 25 en 26 maart
Bij Leybaert Wines zijn we in volle voorbereiding om van de volgende lentedegustatie terug een schitterend evenement te maken. De degustatie gaat door op 25 en 26 maart, mooi op tijd om van de communies en lentefeesten een succes te maken. Nieuwe wijnen, nieuwe delicatessen, aangepaste jaargangen...meer dan 100 producten kan u vrijblijvend proeven en uitproberen. Bestaande klanten ontvangen enkele dagen voor de degustatie een proeflijst met alle specificaties. Laat uw gegevens achter indien nog niet in ons bestand staat en dit ook wenst te ontvangen. Hou zeker ook onze website in het oog voor verder nieuws en niet te missen promoties!
24 / 11 / 2016
Extra opening op zondag 4, 11 en 18 december van 11 tot 17u!
U heeft het vast en zeker al opgemerkt en er is geen ontkomen aan, de leukste periode van het jaar is in aantocht!
Het zoeken naar originele en verrassende geschenken kan beginnen. Leybaert Wines is hiervoor uw perfecte partner en de winkel wordt tijdens deze periode volledig ondergedompeld in een prachtige kerstsfeer! Ons aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwigheden maar kijk ook even naar de zeer interessante wijnpromoties op deze site! Een heerlijke selectie wijnen en bubbels voor de feestdagen aan 11 + 1 gratis! Tijdens de decemberweekends kan u tijdens het winkelen bovendien genieten van een lekker wijntje uit ons assortiment!
Speciaal voor de Kerst- en eindejaarsperiode zijn wij geopend op zondag 4, 11 en 18 december van 11u tot 17u. Breng gerust uw eindejaarsmenu mee en dan gaan we samen op zoek naar de perfecte wijn voor bij uw gerechten.
03 / 11 / 2016
Uitgebreide keuze voor de eindejaarsperiode!
Het assortiment wijnen en delicatessen wordt voortdurend aangevuld met lekkere wijnen en originele geschenkartikelen. Kom eens een kijkje nemen in de winkel en laat u verrassen door de leuke geschenken die we uitgekozen hebben voor de kerstperiode. In de winkel krijgt u persoonlijk advies en food-pairing met uw geplande menu is een echte specialiteit van Leybaert Wines. Spring gerust ook even binnen voor stijlvolle relatiegeschenken die uw firma extra in de kijker kunnen zetten. Tot snel!
05 / 10 / 2016
Afhalen wijnbestelling herfstdegustatie.
Eerst en vooral bedankt voor uw talrijke aanwezigheid. U genoot duidelijk van gevestigde waarden maar ook de 20 nieuwe wijnen kregen erg veel positieve evaluaties. We contacteren u eerstdaags voor het ophalen van de wijnbestelling. De winkel blijft doorlopend geopend van 11u tot 18.30u uitgezonderd zondag en maandag. Hou er rekening mee dat ons jaarlijks verlof ingaat op 16 oktober en we terug opengaan op 3 november! Tot snel.
31 / 08 / 2016
Degustatieweekend Leybaert Wines 1 en 2 oktober!
Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober halen we alle registers open voor onze najaarsdegustatie. We hebben voor u wederom een schitterend assortiment samengesteld met vele nieuwigheden en erg interessante promoties van over de hele wereld. Zaterdag van 11u tot 18.30u en zondag van 11u tot 17.30u gaan we samen met u op zoek naar de perfecte wijn voor uw eindejaarsfeesten. Het hele team van Leybaert Wines hoopt u alvast te verwelkomen. Parking is voorzien bij glashandel Nuyens (tussen nr. 163 en 165).