Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer infoSluiten

Het laatste nieuws van Leybaert Wines

25 / 10 / 2017
Ophalen van de bestellingen van de herfstdegustatie
De herstdegustatie is achter de rug en dus is het tijd voor een kleine evaluatie. Canada als nieuw wijnland werd alvast door u ook erg gesmaakt! We kregen van alle Jackson Triggs wijnen enorm leuke feedback. Oropasso en Neropasso blijven toppers en in Zuid-Afrika scoort de 'Buitengewoon' buitengewoon goed maar onze nieuwe Catalaanse vermouths van Padré & Co hebben het meeste verrast! Als uw bestelling volledig is, zal u gecontacteerd worden per mail of telefoon om een afspraak te maken. U geniet van een extra 5% korting op de niet promotiewijnen indien u zelf komt ophalen in Kapellen of Dendermonde. Alvast enorm bedankt voor de vele leuke reacties en tot gauw in de winkel.
Mvg,
het ganse Leybaert Wines team
18 / 10 / 2017
Herfstdegustatie 2017, 21 en 22 oktober
Wat is het weer een leuk assortiment geworden... Bubbels in promo, Canada als nieuw wijnland, ronkende Franse namen... Leybaert Wines doet er weer alles aan om van de herfstdegustatie een geslaagd evenement te maken! U kan 104 wijnen proeven en beoordelen gedurende het ganse weekend van 21 en 22 oktober. Het hele team is aanwezig om op uw vragen te antwoorden en samen gaan we op zoek naar uw favoriet. Ook de thuisblijvers kunnen genieten van dezelfde promo's indien hun bestelling ons bereikt zondagavond 22/10 voor 22u. Parkeren kan bij glashandel Nuyens tussen nr 163 en 165. Tot over enkele dagen!
17 / 08 / 2017
Jaarlijks verlof en herfstdegustatie 21/22 oktober
Gedurende de hele zomerperiode is Leybaert Wines geopend. Ook tijdens de werken aan de Hoogboomsteenweg zijn we bereikbaar! Na de zomer is de zaak gesloten van 17 september tot en met 2 oktober maar blijven we per mail/webshop beschikbaar. Een bezoek aan de winkel is een heuse ontdekkingsreis. Naast 300 wijnen en spirits kan je bij ons terecht voor een grote keuze aan heerlijke en smaakvolle delicatessen met zowel hartige als zoete ingrediënten. Noteer ook alvast 21 en 22 oktober in je agenda voor onze jaarlijkse herfstdegustatie waar u het overgrote deel van onze wijnen kan degusteren. Geniet alvast nog van de laatste zomerweekjes!
05 / 07 / 2017
Zomerperiode 2017
Gedurende de hele zomerperiode is Leybaert Wines geopend! Een bezoek aan de winkel is steeds een heuse ontdekkingsreis. Naast 300 wijnen en spirits kan je bij ons terecht voor een grote keuze aan heerlijke en smaakvolle delicatessen met zowel hartige als zoete ingrediënten. Deze zomer doen wij ook mee aan de Zomeractie van 'Beleef Kapellen' en 'Citie' waarbij er voor duizenden euro's aan prijzen te winnen zijn. Geniet van de zon en vergeet niet: 'A meal without wine is called breakfast'!
12 / 05 / 2017
1 jaar Leybaert Wines-The shop! 10jaar online!
Beste wijnliefhebber,

Leybaert Wines bestaat 10 jaar online en sinds 1 jaar is er de winkel in Hoogboom-Kapellen. Wat klein begon is ondertussen uitgegroeid tot een handige webshop én de prachtige winkel met meer dan 300 wijnsoorten en heerlijke delicatessen… Ieder van jullie willen we bedanken voor het vertrouwen en dat gaan we vieren! Kom langs tijdens het weekend van 10 en 11 juni en geniet in de tuin van een heerlijk glas wijn met een hapje. Speciaal voor deze verjaardagsmaand zullen er geweldige promoties zijn en wie weet kan je zelfs inspiratie opdoen voor een cadeau voor vaderdag.

Zaterdag open van 11u tot 18.30u
Zondag open van 11u tot 17u
Tot dan!
28 / 03 / 2017
Afhalen bestellingen degustatieweekend
De weergoden waren ons gunstig gezind en overgoten ons degustatieweekend met een stralende zon. Er werd geproefd, vergeleken en vooral genoten in de tuin van de zaak. Indien u besteld heeft, zal u gecontacteerd worden of u de wijnen zelf wenst op te halen om te kunnen profiteren van 5% extra korting op de niet-promotie wijnen. Levering aan huis is eveneens mogelijk. Wij zetten onze zoektocht naar lekkere producten verder en zien elkaar snel terug! Bedankt voor het vertrouwen! Mvg, Niels Leybaert
20 / 03 / 2017
Lentedegustatie 2017, 25 en 26 maart
Dit weekend is het zo ver. Meer dan 100 open flessen, meer dan 45 promoties en vele nieuwigheden die te ontdekken zijn! Het hele team van Leybaert Wines staat u met deskundige raad bij om de perfecte wijn uit te kiezen voor uw evenement. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen. Bestaande klanten ontvangen enkele dagen voor de degustatie een proeflijst met alle specificaties. Laat uw gegevens achter indien u nog niet in ons bestand staat en dit ook wenst te ontvangen. Hou zeker ook onze website in het oog voor verder nieuws.
26 / 01 / 2017
Lentedegustatie 25 en 26 maart
Bij Leybaert Wines zijn we in volle voorbereiding om van de volgende lentedegustatie terug een schitterend evenement te maken. De degustatie gaat door op 25 en 26 maart, mooi op tijd om van de communies en lentefeesten een succes te maken. Nieuwe wijnen, nieuwe delicatessen, aangepaste jaargangen...meer dan 100 producten kan u vrijblijvend proeven en uitproberen. Bestaande klanten ontvangen enkele dagen voor de degustatie een proeflijst met alle specificaties. Laat uw gegevens achter indien nog niet in ons bestand staat en dit ook wenst te ontvangen. Hou zeker ook onze website in het oog voor verder nieuws en niet te missen promoties!