Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer infoSluiten
Webshop » Degustatieruimte

Degustatieruimte

Leybaert Wines beschikt over een prachtig gerestaureerde degustatieruimte. De originele elementen dateren van 1758. Dit stijlvolle en unieke kader kan ook door u gebruikt worden als locatie voor seminaries, diners en recepties. De zaal is geschikt voor een diner tot 30 personen en recepties tot maximaal 60 personen. Voor seminaries is er een projectiescherm en aparte WIFI-code beschikbaar.

Contacteer ons voor de beschikbare formules, catering en de begeleidende wijnen of kom eens langs om de mogelijkheden van deze prachtige ruimte te bespreken. 

Inkomhal degustatieruimte

Inkomhal degustatieruimte

Deze prachtige lokatie was oorspronkelijk in 1758 opgebouwd als een paardenstal... De renovatie gebeurde met respect voor de originele elementen!
Dinertafel Leybaert Wines

Dinertafel Leybaert Wines

Diner tot 30 personen en recepties tot 60 personen zijn mogelijk. Contacteer ons voor de verschillende formules.
Opstelling seminarie en vergadering Leybaert Wines

Opstelling seminarie en vergadering Leybaert Wines

Leybaert Wines beschikt over de gepaste infrastructuur om uw seminarie of vergadering te organiseren in het prachtige kader van de degustatieruimte. Contacteer ons voor de verschil ...